Akryylilattia

Suomen Lattiapinnoittajat Oy

Akryylilattia nopealla asennusaikataululla mekaanisen rasituksen kestoa vaativiin kohteisiin

Akryylipinnoitus sopii elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuuteen, ammattikeittiöihin, suurtalouskeittiöihin sekä kylmähuoneiden ja lastauslaitureiden pinnoittamiseen. Suosittelemme näihin kohteisiin akryylilattiaa, sillä se on nopea asentaa ja kestää mekaanista rasitusta erinomaisesti.

Akryylilattia on massalattiapinnoite, jossa akryylipinnoite tehdään käsityönä massasta, johon tuodaan väri halutun värisellä hiekalla.

Akryylilattian ominaisuudet ja hyvät puolet

Akryylipinnoitteen hyviä puolia ovat:

  • Erittäin nopea kovettuminen
  • Nopea asennus ja käyttöönotto
  • Asennus myös alhaisissa lämpötiloissa
  • Hyvä mekaaninen ja kemiallinen kestävyys
  • Soveltuu erilaisille alustoille
  • Hyvä liukastumisvastus myös märkänä
  • Vesitiivis, joten soveltuu hyvin kosteisiin tiloihin
  • Hygieeninen
  • Hyvä äänenvaimennuskyky

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja etsivät kohteeseesi parhaan lattiapinnoitteen

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja! Tulemme myös mielellämme paikan päälle kartoittamaan nykyisen lattiapintasi ja etsimään sinulle parhaan ratkaisun akryylilattian toteutukseen. Kartoituksen yhteydessä saat tärkeää tietoa lattian kunnosta, rasituksen kestämisestä ja yksilöidyn tarjouksen lattian pinnoittamisesta.

Lue lisää akryylilattian käyttökohteista

Akryylilattia on kestävä, edullinen ja pitkäikäinen vaihtoehto lattiapinnoitukseksi

Elintarviketeollisuuden kohteissa ja ammattikeittiöissä suositaan akryylilattiaa, sillä sen lukuisat hyvät ominaisuudet vastaavat näihin vaatimuksiin loistavasti. Tämä lattia toteutetaan erittäin nopeasti kovettuvalla akryylimassapinnoitteella, jonka väri ja karkeus on säädettävissä aina kohdekohtaisesti. Akryylipinnoite voi olla käyttökunnossa nopeimmillaan jo samana päivänä kun se on asennettu. Massapinnoite asennetaan yleensä betonin päälle, mutta akryyli soveltuu myös useille muille materiaaleille.

Oikein hoidettu akryylipinnoite kestää siistinä jopa vuosikymmeniä! Pinnoitettu lattia on saumaton, minkä ansiosta se on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Sopivan karheapintaisena pinnoitteena akryyli ei mene märkänäkään liukkaaksi, joten se on turvallinen myös esimerkiksi lastauslaiturilla tai vaikka keittiössä lattialle kaatuisi jotain.