Skip to main content

Kylpyhuoneen lattian pinnoitus

Suomen Lattiapinnoittajat Oy

Kylpyhuoneen lattian pinnoitus on kätevä vaihtoehto laatoitukselle

Kylpyhuoneissa on perinteisesti totuttu näkemään erilaisia laatoituksia tai muovimattoja – ja ovathan ne edelleen hyviä vaihtoehtoja moneen kohteeseen. Lattian pinnoitus tarjoaa uuden ratkaisun, joka on helposti puhdistettava, täysin vesitiivis, kustomoitavissa kohteen mukaan ja märkänäkin liukastumista ehkäisevä.

Taloyhtiöiden, kuntosalien ja muiden yleisten tilojen kylpyhuoneisiin, saunoihin sekä märkätiloihin suosittelemme pääasiassa epoksilattiaa tai akryylilattiaa. Näillä pinnoituksilla on hyvät väri- ja kuviointimahdollisuudet, joilla on mahdollista tehdä paitsi hygieeninen, myös tyylikäs märkätilan lattia. Esimerkiksi vaalea, kevyesti kuvioitu epoksilattia märkätilassa tuo lisää valoisuutta ja raikkautta pienempäänkin kylpyhuoneeseen tai saunaan. Pinnoitettu, saumaton lattia kuivuu nopeasti ja on helpompi pitää hygieenisenä tiloissa joissa on paljon käyttäjiä.

Tutustu lattiapinnoitusten asiantuntijaan

Työskentelemme säännöllisesti kotitalouksien, taloyhtiöiden, yritysten ja teollisuuden kohteissa parantamassa tilojen käyttömukavuutta sekä -turvallisuutta. Tekemämme lattiapinnoitukset ovat kestäviä ja yksilöllisesti kohteeseen suunniteltuja, mutta myös tyylikkäitä ja asiakkaan mieltymyksiin vastaavia.

Toteutamme kaikkien kohteiden lattiapinnoitukset esimerkiksi Helsingin ympäryskunnissa, Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla, sekä Lahden alueella. Mikäli olet kiinnostunut kodin, taloyhtiön, julkisten tilojen, yritysten tai muiden tilojen saunojen, märkätilojen ja kylpyhuoneiden lattiapinnoituksista, ota yhteyttä!

Kylpyhuoneen lattiapinnoituksen hyödyt

  • Lattiapinnoitus on täysin vesitiivis, lisäten lattiarakenteiden eristystä
  • Laadukas pinnoite on pitkäikäinen
  • Saumaton kylpyhuoneen lattia kuivuu nopeammin ja on helppo pitää puhtaana
  • Julkisten märkätilojen saumaton lattia on hygieenisempi
  • Voit vaikuttaa värillä ja kuvioinnilla kylpyhuoneen ilmeeseen
  • Lattiapinnoite on märkänäkin pitävä ja vähentää liukastumisen riskiä

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja etsivät kohteeseesi parhaan lattiapinnoitteen

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja! Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan uudis- että saneerauskohteiden lattioiden kunnon ja etsimään sinulle parhaan ratkaisun lattiapinnoituksen toteutukseen. Kartoituksen yhteydessä saat tärkeää tietoa lattian kunnosta, rasituksen kestämisestä ja yksilöidyn tarjouksen lattian pinnoittamisesta.

Kaunis lattiapinnoitus tuo turvallisuutta ja tyylikkyyttä märkätiloihin

Kylpyhuoneessa, saunassa ja muissakin märkätiloissa on lattiamateriaalilla suuri vaikutus erityisesti tilan käyttöturvallisuuteen, mutta myös rakennuksen terveyteen. Kosteutta läpi päästävä, saumoista haurastuva tai kallistukset pilaava lattia tulee maksamaan asennuksen jälkeen vielä pitkän pennin talon rakenteisiin auheutuneilla vaurioilla.

Epoksilla tai akryylilla tehty lattiapinnoitus ratkaisee lähes kaikki rakentajan ja remontoijan murheet: se on helppo ja nopea asentaa, saumattomuus helpottaa puhtaanapitoa, tasainen lattia kuivuu nopeammin, pinnoite on täysin vesitiivis ja märkätiloihin tarkoitetulla karkeudella lattiapinnoitus myös vähentää liukastumisriskiä. Pinnoitemassat on mahdollista sävyttää ja kuvioittaa joka makuun sopivaksi, joten ainoat vaihtoehtosi eivät ole tummat liukkaat laattalattiat tai tasaisen harmaa lattiapinnoite. Esimerkiksi taloyhtiön, kuntosalin tai yrityksen suihkun ja saunan lattia on helppo yksilöittää tiloihin sopivasti vaikkapa pirteän väriseksi, kuvioiduksi, tyylikkään tummaksi tai raikkaan vaaleaksi ilman, että teidän tarvitsee tinkiä lattiapinnoitteen laadusta.

Huolellisesti tehty epoksilattia ja akryylilattia ovat erittäin pitkäikäisiä, varsinkin märkätilojen kaltaisessa vähäisessä käytössä. Iskunkestäväksi kovettuva pinnoite ei myöskään halkea tai naarmuunnu pikku kolhuista – akryyli- ja epoksipinnoitteita käytetään esimerkiksi liiketiloissa, teollisuuden kohteissa ja lastauslaitureilla, joten ne kestävät varmasti myös käsistä lipsahtavan shampoopullon.

Yleisessä käytössä olevissa märkätiloissa hygienia on äärimmäisen tärkeää. Tätä edistää nopean kuivumisen lisäksi myös mahdollisuus pestä lattiapinnoite huolellisesti, ilman kapeisiin saumoihin kertyviä epäpuhtauksia tai epätasaisten reunojen aiheuttamaa pesulaadun laskua.