Skip to main content

Keittiön lattian pinnoitus

Suomen Lattiapinnoittajat Oy

Suurkeittiön ja laitoskeittiön lattia hyötyy lattiapinnoitteesta

Laadukas lattiapinnoite on erittäin olennainen osa suurtalouskeittiöiden ja laitoskeittiöiden toimivuutta. Keittiön lattian tulee olla märkänäkin pitävä ja turvallinen, lattian puhdistamisen täytyy olla helppoa ja saumattomuus sekä parantaa hygieniaa että ennaltaehkäisee kompurointia.

Ammattilaisen tekemä keittiön lattian pinnoitus on jopa vuosikymmeniä kestävä sijoitus suurkeittiön turvallisuuteen.

Tilaa suurtalouskeittiön lattiapinnoite ammattilaiselta

Työskentelemme säännöllisesti eri alojen yritysten sekä teollisuuden kohteissa parantamassa tilojen käyttömukavuutta ja -turvallisuutta. Tekemämme lattiapinnoitukset ovat kestäviä ja yksilöllisesti kohteeseen suunniteltuja, mutta myös tyylikkäitä ja asiakkaan mieltymyksiin vastaavia.

Toteutamme teollisuuskeittiöiden lattiapinnoitukset esimerkiksi Helsingin ympäryskunnissa, Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla, sekä Lahden alueella. Mikäli olet kiinnostunut keittiön lattian pinnoittamisesta, ota yhteyttä!

Miten laitoskeittiön lattia pinnoitetaan?

  • Pinnoitteena käytetään yleensä akryylia tai Ucretea
  • Lattiapinnoite voidaan asentaa uudisrakentamisen tai vanhan lattian korjauksen yhteydessä
  • Lattiapinnoitteet kuivuvat ja kovettuvat nopeasti käyttökuntoon
  • Akryylipinnoite voidaan värjätä halutun väriseksi ja pinnoitteen karkeutta voidaan säätää kohteen mukaisesti

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja etsivät kohteeseesi parhaan lattiapinnoitteen

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja! Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan teollisuuskeittiöt, laitoskeittiöt ja suurtalouskeittiöt sekä rakennus- että kunnostusvaiheessa. Etsimme yhdessä teille parhaan ratkaisun lattiapinnoituksen toteutukseen laadukkaasti ja pitkällä käyttöiällä. Kartoituksen yhteydessä saat tärkeää tietoa lattian kunnosta, rasituksen kestämisestä ja yksilöidyn tarjouksen lattian pinnoittamisesta.

Suurtalouskeittiön lattia on tärkeä osa työturvallisuutta

Ammattikokit viettävät koko kiireisen päivän laitoskeittiössä, jossa liukastuminen tai kompurointi voi tehdä pahaa jälkeä. Oikein tehty keittiön lattiapinnoite on paitsi edustava ja kestävä, myös märkänäkin pitävä, täysin saumaton ja helppo pitää puhtaana.

Hyvin toimiva keittiön lattia kestää kulutusta, ei reagoi kaatuneeseen kiehuvan kuumaan keittoon eikä naarmuunnu ensimmäisestä pudonneesta padasta. Huolellisesti toteutetuilla kaadoilla ja tasaisella pinnalla varmistetaan, että kosteus ei jää muhimaan pinnoille ja lattian pesujälki on joka kerta yhtä hygieeninen. Suosimme keittiöissä kulutuksen tasosta riippuen epoksilattiaa tai Ucretelattiaa, joilla pinnoitetaan myös vaativien teollisuuskohteiden lattioita.

Teemme lattiapinnoituksia säännöllisesti esimerkiksi koulujen, sairaaloiden, ravintoloiden, leipomoiden ja yritysten toimitilojen laitoskeittiöihin, kylmiöihin sekä elintarvikevarastoihin. Jokainen kohde suunnitellaan aina yksilöllisesti keittiön lattiapinnoitteen karkeutta, väriä ja kuviointia myöten.