Skip to main content

Autotallin lattian pinnoitus

Suomen Lattiapinnoittajat Oy

Autotallin, autokatoksen ja hallin lattiapinnoite lisää käyttömukavuutta

Jos olet joskus isossa parkkihallissa ihaillut sileää ja ääniä vaimentavaa lattiaa, olet tällöin silmäillyt pinnoitettua lattiaa. Autotallit, autokatokset ja parkkihallit ovat kovan mekaanisen rasituksen kohteena, joten niihin kannattaa myös panostaa.

Yksinkertaisimmillaan hallin, katoksen tai autotallin lattiapinnoite tasoittaa lattian. Lattiapinnoitteella on kuitenkin lukuisia muitakin hyötyjä kuin pelkkä tasoitus; se vähentää lattian liukkautta, lisää äänenvaimennusta, parantaa lattian kestävyyttä, helpottaa siivoamista, lisää tilan valoisuutta ja pinnoitetta valitessa on myös mahdollista lähteä vaikkapa kiiltävälle tai värikkäälle linjalle.

Tutustu lattiapinnoitusten asiantuntijaan

Työskentelemme säännöllisesti kotitalouksien, taloyhtiöiden, yritysten ja teollisuuden kohteissa parantamassa tilojen käyttömukavuutta sekä -turvallisuutta. Tekemämme lattiapinnoitukset ovat kestäviä ja yksilöllisesti kohteeseen suunniteltuja, mutta myös tyylikkäitä ja asiakkaan mieltymyksiin vastaavia.

Toteutamme kaikkien kohteiden lattiapinnoitukset esimerkiksi Helsingin ympäryskunnissa, Tampereen ja Hämeenlinnan seudulla, sekä Lahden alueella. Mikäli olet kiinnostunut oman autotallin, taloyhtiön pysäköintihallin tai yrityksen autokatosten lattiapinnoituksista, ota yhteyttä!

Viisi hyvää syytä pinnoittaa autotallin ja hallin lattia

  • Pinnoitetussa lattiassa on hyvä liukastumisvastus myös märkänä
  • Pinnoitettu lattia on vesitiivis
  • Tiiviytensä ansiosta lattia on myös hygieenisempi
  • Lattiapinnoite lisää äänenvaimennusta
  • Pinnoitus lisää lattian rasituksenkestoa ja käyttöikää

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja etsivät kohteeseesi parhaan lattiapinnoitteen

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja! Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan autotallien sekä pysäköintihallien lattioiden kunnon ja etsimään sinulle parhaan ratkaisun lattiapinnoituksen toteutukseen. Kartoituksen yhteydessä saat tärkeää tietoa lattian kunnosta, rasituksen kestämisestä ja yksilöidyn tarjouksen lattian pinnoittamisesta.

Betonilattian pinnoitus lisää sen käyttökestävyyttä

Autotalleissa, katoksissa ja parkkihalleissa lattia on kovalla kulutuksella; pelkästään ajoneuvojen painon ja mekaanisen rasituksen lisäksi lattian täytyy kestää nastat, tiesuola, hiekka, sora ynnä muut epäpuhtaudet. Harva meistä myöskään puunaa autotallin lattiaa päivittäin, vaan tallien ja hallien lattioiden odotetaan kestävän käyttökunnossa vuosia mahdollisimman vähällä vaivalla.

Betonilattian pinnoitus autotallissa tai pysäköintihallissa lisää lattian käyttöikää, turvallisuutta sekä puhtaanapidon helppoutta. Lattiapinnoitteista esimerkiksi epoksipinnoite on suosittu niin teollisuuden raskaassa käytössä, kauppakeskusten parkkihalleissa kuin myös kotitalouksien autotalleissa. Epoksilattia on iskunkestävä, helposti puhdistettava ja sen avulla saa pinnoitettua vanhastakin betonilattiasta jälleen näyttävän.

Hallin lattian pinnoitus tehdään yleensä uuden lattian asentamisen yhteydessä, mutta vanhakin betonilattia voidaan pinnoittaa uuteen uskoon. Ammattilaisen tekemä lattiapinnoite palauttaa lattiaan iskunkestoa, äänenvaimennusta ja piristää koko tilan ilmettä. Epoksilattia voidaan asennuksen yhteydessä kuvioida tai värjätä kohteen mukaan, ja se voidaan jättää kiiltäväksi lisäämään valoisuutta tai lakata mattapintaiseksi. Runsaassa käytössä tai minimaalisella huollolla olevaan autotalliin ja halliin suosittelemme lattiapinnoitteen kuviointia. Kevyt kuviointi on kiiltävää yksiväristä lattiaa anteeksiantavampi kolhuille, naarmuille ja tahroille.