Skip to main content

Yksityisille

Suomen Lattiapinnoittajat Oy

Lattiapinnoitteet kotitalouksien tarpeisiin

Lattiapinnoitteiden käyttö kotitalouksissa on kasvussa. Materiaalivaihtoehtoehtojen, värien ja tyylien määrä on suuri, josta löytyy kodin jokaiseen tilaan oma pinnoite.

Epoksilattia kotitalouksille

Epoksilattia on lattiapinnoitteista ehkäpä monikäyttöisin, ollen erinomainen ratkaisu myös kodin märkätiloihin. Epoksipinnoitettu lattia on käytännöllinen, kestävä, helppohoitoinen ja hygieeninen. Pesuhuoneeseen se sopii erinomaisesti saumattomuuden ja vesitiiviyden takia.

Pesuhuoneen lattia

Pesuhuoneen lattia kannattaa tehdä alusta asti kunnolla, jotta märkätilan lattia kestää käyttöä eikä muutaman vuoden päästä pintojen alla odota kytevä kosteusvaurio. Laadukkaista materiaaleista tehty ja oikein työstetty pesuhuoneen lattia on viihtyisä, kodin rakenteille turvallinen ja myös pitkäikäinen.

Pesuhuoneen ja märkätilan lattiamateriaali on vesitiivis, päästää alla olevan lattialämmityksen lämmön lävitse eikä ole liukas märkänäkään. Märkätilan lattian tulee olla myös helppohoitoinen ja hygieeninen.

Epoksilattian pinnan karheus- ja liukkausominaisuudet on myös helppo säätää asiakkaan toiveiden mukaan, joten pesuhuoneen lattia pysyy pitävänä märkänäkin.

Akryylilattia kotitalouksille

Akryylipinnoitettu lattia on varsin edullinen ratkaisu, ollen epoksin tapaan myös hyvin käytännöllinen ja kestävä. Helppohoitoinen akryylilattia tehdään massapinnoitteella, minkä takia sen väri ja karkeus on helppo säätää myös pesuhuoneeseen sopivaksi.

Jos tarvitset pesuhuoneen tai märkätilan lattiaa, ota yhteyttä! Kartoitamme tilanteesi ja suunnittelemme parhaan mahdollisen ratkaisun lattian kunnostukseen tai uuden rakentamiseen.

Lattiapinnoituksen käyttökohteet kotitalouksissa

Lattiapinnoituksella voi kotitalouskohteissakin kattaa kaiken käytössä olevan työskentely- ja oleskelutilan:

  • Autotallien lattiat
  • Parveke- ja terassilattiat
  • Design-lattiat
  • Kotitoimistot
  • Sisätilaratkaisut