Mikrosementti

Suomen Lattiapinnoittajat Oy


Mikrosementti on hartsipohjainen pinnoite, joka muodostaa saumattoman ja kestävän pinnan. Mikrosementti ei ole pelkästään kaunis katsella, vaan se on myös erittäin kestävä. Se kestää hyvin iskuja, kulutusta ja on helppohoitoinen. Se ei ime itseensä vettä, likaa tai rasvaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa vaaditaan helppoa puhdistettavuutta. Yleisimpiä käyttökohteita ovat kylpyhuoneet, keittiöt ja eteistilat, mutta mikrosementti soveltuu erinomaisesti myös julkisiin tiloihin, kuten auloihin ja ravintoloihin. 

Mikrosementin etuna on sen soveltuvuus sekä seinille että lattioille. Se voidaan asentaa myös vaativiin kohteisiin, kuten keittiön tasoille ja jopa autotallien lattioille. Tämä tekee mikrosementistä erittäin monikäyttöisen materiaalin, joka mukautuu erilaisiin tilaratkaisuihin ja käyttötarkoituksiin.

Katso myös valikoimamme muut lattiamateriaalit!

Mikrosementin kestävyys on yksi sen suurimmista eduista. Tämä materiaali kestää raskasta kulutusta, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä tai joissa lattiat joutuvat kovalle rasitukselle. Esimerkiksi eteistiloissa ja julkisissa tiloissa, kuten rappukäytävissä, mikrosementti kestää kovaa käyttöä ilman, että se menettää ulkonäköään. 

Helppohoitoisuus on toinen merkittävä etu. Mikrosementtipinnat ovat saumattomia, eikä niihin synny likaa kerääviä rakoja. Puhdistaminen on yksinkertaista – riittää, että pinnat imuroidaan säännöllisesti ja pestään miedolla puhdistusaineella. Mikrosementti ei vaadi suuria huoltotoimenpiteitä, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja huolettoman valinnan. 

Mikrosementin ulkonäkö on täysin muokattavissa. Se voidaan sävyttää halutun väriseksi, ja sen kuviointi riippuu täysin asentajan kädenjäljestä. Tämä takaa sen, että jokainen pinta on yksilöllinen ja uniikki. Mikrosementtipintoja voidaan myös viimeistellä erilaisilla lakkauksilla, joilla saadaan aikaan matta, puolihimmeä tai kiiltävä lopputulos. 

Mikrosementti on moderni ja käytännöllinen ratkaisu sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Sen saumaton ulkonäkö, kestävyys ja helppohoitoisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa vaaditaan sekä esteettisyyttä että käytännöllisyyttä. Olipa kyseessä kylpyhuone, keittiö tai eteinen, mikrosementti tarjoaa monipuolisen ja pitkäikäisen ratkaisun kaikkiin pinnoitustarpeisiin.

Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi ja etsivät sinulle parhaan ratkaisun lattiapinnoitukseen

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja! Tulemme myös mielellämme paikan päälle kartoittamaan nykyisen lattiapintasi ja etsimään sinulle parhaan ratkaisun mikrosementti lattiapinnoituksen toteutukseen. Kartoituksen yhteydessä saat tärkeää tietoa lattian kunnosta, rasituksen kestämisestä ja yksilöidyn tarjouksen lattian pinnoittamisesta.

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, ja sen remontointi vaatii huolellista suunnittelua. Mikrosementti on erityisen suosittu kylpyhuoneissa sen monien etujen vuoksi. Se luo saumattoman pinnan, joka estää veden, lian ja rasvojen imeytymisen. Tämä tekee kylpyhuoneen puhtaanapidosta helppoa, sillä lika ei keräänny laattasaumoihin tai muihin hankalasti puhdistettaviin kohtiin. Lisäksi mikrosementti on täysin vesitiivis, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kosteisiin tiloihin kuten suihkutiloihin ja kylpyammeiden ympärille. 

Kylpyhuoneen uudistus mikrosementillä on nopea ja edukas vaihtoehto kokonaisvaltaiselle kylpyhuoneremontille. Mikrosementtipinnoite voidaan asentaa myös vanhojen laattojen päälle, mikä nopeuttaa remonttia ja vähentää purkutöiden tarvetta. Mikrosementti on hengittävä materiaali, joten pinnoitus ei lukitse vanhaa kosteutta sisäänsä. Ennen laattojen pinnoitusta pinnat ja saumat pestään huolellisesti, jotta mikrosementti tarttuu pintoihin hyvin. 

Mikrosementin avulla voidaan luoda kylpyhuoneeseen tyylikäs ja ylellinen ilme, joka kestää aikaa ja käyttöä. Mikrosementti voidaan sävyttää lähes millä tahansa värillä haluamaasi sävyyn ja viimeistellä pinnoite niin mataksi kuin kiiltäväksi – tai halutessasi vaikka glitterin avulla kimaltelevaksi.